Reviews


4 stars after 221 reviews
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bezorging was super snel, de smaken waren goed alleen was al het eten helaas lauw tot koud. 11/19/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De website gaf aan dat de bestelling nog in voorbereiding was en op dat moment stond de bezorger al voor de deur. De website geeft niet de juiste info over het proces. Daarnaast was er een hoofdgerecht verwisseld met een andere bestelling. Het eten was verder prima in orde. 11/14/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eitje viel erg tegen was een gekookt ei met wat saus erover heen 11/13/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke maaltijd! 11/13/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/9/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
bezorg: vriendelijk, correct, heeft, zoals hij zei, doorgegeven aan restaurant dat bezorging 45 minuten te vroeg was. Kwaliteit en smaak eten: goed De porties leken klein, maar waren precies goed. Ik werd vriendelijk en helder te woord gestaan toen ik belde over de porties. Dank jullie wel. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/8/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Erg lekkere sushi bowls! De gefrituurde banaan is wel erg vettig. Verder goede service! 11/7/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/4/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goddelijk! 10/31/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vorige bestelling was de kwaliteit vele malen beter, dit kwam ook omdat de gerechten afzonderlijk van de rijst en de noodles en groenten, nu was alles al voorgemengd en kan je niet zelf de verhoudingen bepalen. Verder was de kwaliteit van alles prima. Liever bepaal je zelf de verhoudingen. De website werkte onder firefox niet naar wens. wilden meerdere gerechten bestellen, echter ging de website uitzichzelf gelijk naar afrekenen. terwijl we nog iets wilden toevoegen. het knopje terug naar de winkel werkte niet. via een omweg alsnog meerdere producten kunnen selecteren. Dank voor het lekkere eten, Het was alsnog heeel erg lekker en goed. Maar het was dus nog beter. Groet. 10/30/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten. 10/30/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/29/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten en een prima, snelle service! 10/28/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/27/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Rames Tokoh besteld en smaakte prima maar echt een karige portie dit keer met het vlees, in totaal 3 stukjes vlees. Dit kan echt niet. De vorige 2 keer was het nog goed. 10/26/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/24/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Onze bestelling kwam laat en er klopten twee dingen niet. Ik had de avocado bowl met quinoa besteld ;stond ook op de bon) ik kreeg met sushi rijst en emping besteld. Emping zat er niet bij. Jammer dat de bestelling niet helemaal klopte, het eten was wel lekker. 10/23/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/23/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/21/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/20/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, bedankt voor jullie snelle sevice 10/20/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/20/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/20/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Sate leek niet vers. Pokebowl idem. 10/16/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
10/16/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/13/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Super annoying that for each restaurant that is connected to ijburgeats.nl I have to use a different password. Totally ridiculous when presented as one platform. Made a remark to this to Kitchen of Happiness too in the past but nothing has changed apparently 10/12/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De rijst was slecht / niet lekker, waardoor eigenlijk alle gerechten niet uit de verf komen. Opvallend slechter, vergeleken met al onze eerdere ervaringen 10/12/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed warm bezorgd, en toch snel 😊 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/11/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/10/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
. 10/9/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom was de rijst erg hard(magnetron?) Is niet de eerste keer helaas. Jammer 10/6/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De chocolade cheesecake hadden ze niet meer, maar ze belden me op en ik kreeg zelfs 2 normale cheesecake ervoor terug. Poke bowl met zalm is altijd heerlijk van deze zaak 10/5/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was perfect. 10/3/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Loempia is very delicious 10/2/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering, heerlijk smakelijk eten!! 9/30/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Food quality was below average this time 9/28/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Cheesecake was meer een zachte monchou taart...en de hele bowl had dezelfde smaak... groente rijst en de tempeh...bezorging netjes en snel This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/27/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/27/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Een van de gerechten was niet warm. Verder zou ik Liever de rijst apart zien. Heb meer voorkeur voor KoH kom ik nu achter. 9/26/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas zaten er 2 onderdelen bij die over datum waren. Wortels en radijsjes. En ik had soja extra besteld, maar niet ontvangen. Voor het eerst dat ik deze negatieve ervaring heb. 9/26/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/25/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas was er dit keer een klein foutje ingeslopen en kregen we niet de fried noodles, maar de gewone rijst bij onze rendang. 9/24/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker gegeten! 9/21/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/20/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Als je noodles besteld en rijst krijgt dan is dat wel jammer. Eten is wel lekker 9/19/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bier warm Emping zo zout als dode zee 9/18/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch eten goede bezorgtijden prima groetjes van Mary 9/18/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/17/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was te vet. Wij hadden 2x de mini rijsttafel (1xMax) 9/12/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten en snel bezorgd! 9/8/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd dik tevreden - maar nu 2x achter elkaar geen ketjap ei bij het gerecht gekregen (terwijl extra voor betaald) 9/4/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De emping was gedeeltelijk niet goed gebakken. Verder alles prima! 9/3/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/3/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb gebakken rijst extra besteld, maar die zit er niet in. Ik heb witte rijst voor in de plaats gekregen?! 9/2/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/1/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
2e keer tonijn met garnalen pokebowl besteld maar 2 maal geen garnaal.. 8/31/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/30/2020
Ijburg Eats 4 stars after 221 reviews
Ijburg Eats