Reviews


4 stars after 117 reviews
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/10/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/9/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten was lauw. Prijs - kwaliteit niet in verhouding. 7/8/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het Indonesisch was heerlijk. De pokebowl was lekker maar niet vers genoeg. Komkommer en radijs waren wat slap. Smaak was wat flauw. Op de website stond geen foto. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/5/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
In de Poke Bowl zat veel meer rijst dan normaal, ten koste van de groente en in de Gado Gado zat een hele lange zwarte haar (ik ben zelf blond dus deze was niet van mezelf) en ook in dit gerecht zat minder groente dan bij een eerdere bestelling het geval was. Bijvoorbeeld maar een paar sliertjes tauge, alsof ik het laatste restje had gekregen. Hopelijk was dit een eenmalige misser! 7/4/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk en perfect op tijd 7/3/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
7/3/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 7/2/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Soup Was Delicious as usual and Delivery was quick 7/1/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De kip voelde alsof hij net uit de koelkast kwam. Niet van jullie gewend. 6/30/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had extra mayo besteld . Deze zat helaas niet bij de bestelling 6/30/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en gezond ! 6/30/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Zojuist bij Tokoh besteld, wat een teleurstelling van de Soto Ajam! Kreeg 100 ml koude soep ( niet eens een halve whiskey glas vol) met een bakje dun gesneden groente en wat kip restjes. Het overige deel van de bestelling, rijst met vlees in veel te kleine porties. Wij bestellen vaak bij IJburg eats maar Tokoh is een drama. 6/30/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijk eten 6/29/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/27/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed bezorgd omtrent corona. Eten was goed op temperatuur en op smaak! Goede keuze om van alles wat in een gerecht te doen voor de moeilijke kiezers. Zou hier zeker weer bestellen! 6/27/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/26/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/26/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel en aardige meid die kwam bezorgen 6/25/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Weer erg lekker eten en zeer snel bezorgd, helaas was het eten wel lauw tot koud This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/21/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1 pokebowl miste maar na een belletje alsnog gekregen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/21/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/21/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The small is a bit too small. And I hate waste. So, would be amazing if you guys could lower the impact. No paper bag, no plastic lid, etc. Food was amazing. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/21/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/20/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten was half uit de bakjes los in de tas (met bezorgen) 6/19/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This time I was disapointed. I ordered Ramesh Tokoh and this was in the description : Een mini rijsttafel met onze Rendang, Daging Smoor, Gegrilde kip, Tempe, Aardappel chips en gegrilde groenten. My dish was composed mostly of rice some small pieces of meat and some weggies but for sure no grilled vegetables or potato chips 6/19/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was koud. Heb er over gebeld en degene die ik aan telefoon kreeg raadde me aan het een paar minuten in de magnetron te zetten. Dit doen jullie zelf ook voordat er wordt bezorgd werd me verteld. Vorige keer oude cheesecake gekregen. Over gemaild en nooit reactie. 6/19/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
6/19/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker 6/18/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alleen jammer dat het ketjap ei dat ik erbij besteld had er niet bij zat ;-). 6/17/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De maaltijd was lekker, maar er ontbrak 1 bijgerecht. Meteen gebeld, dame zei dat ze het vergeten was omdat het zo druk was. Het zou alsnog gebracht worden, maar nooit meer iemand gezien. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorgde bestelling klopte niet. Maar na telefoontje snel en goed opgelost. Super! Het was weer heerlijk. 6/12/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/12/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/12/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Prima en tijdige bezorging, eten was ook erg lekker, maar niet helemaal wat we besteld hebben. De bowl met tuna en shrimp bevatte geen tuna , alleen twee garnalen. Karig en een beetje knullig. Zorg bij drukte dat je kwaliteit hetzelfde blijft. Ik wil best iets langer wachten. Dat vergeet ik, die ontbrekende tonijn niet. 6/11/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De mini-rijsttafel viel een beetje tegen . Volgende keer weer wat anders! 6/9/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het was lekker alleen ik had bij de opmerking gezet: svp geen zoete ei maar daar is niet naar gekeken, want het zat er gewoon in. 6/9/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De portie vlees en groente is erg klein voor een zgn. Grote 6/8/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! had wel iets meer mogen zijn 6/8/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tokoh is altijd goed! 6/6/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/6/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/5/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik vond het lekker. Jammer dat het koud werd geleverd. Ik moest het zelf opwarmen 6/5/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastic food and quick delivery. Will be ordering again. 6/4/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Vind het eten te koud. En spicy is niet echt spicy. 6/4/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
6/1/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Echt lekker was het niet... de rammes.. ze zitten vlakbij en het was bijna koud.. 6/1/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het eten was helaas koud 6/1/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het was weer héérlijk maar wel jammer dat het bestelde eitje ontbrak. 5/30/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten. Small portie was wel heel erg klein! Minpuntje. 5/29/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd super goed. Lekker gekruid, mooie combinaties! Met liefde gekookt 5/29/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten was wel bijna afgekoeld, dus moest opwarmen in magnetron 5/28/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/27/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bakjes zijn kleiner! Zonde hoor! verder heel lekker. 5/26/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg makkelijk te bestellen en erg lekker eten! 5/25/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/25/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Aardige bezorgster, en jullie maaltijd was erg lekker. We komen terug. Fijne avond. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten kwam koud aan, niet eens lauw.... Maar na het opwarmen was het alsnog heerlijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/23/2020
Ijburg Eats 4 stars after 117 reviews
Ijburg Eats