Reviews


4 stars after 144 reviews
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/12/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/12/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Prima en tijdige bezorging, eten was ook erg lekker, maar niet helemaal wat we besteld hebben. De bowl met tuna en shrimp bevatte geen tuna , alleen twee garnalen. Karig en een beetje knullig. Zorg bij drukte dat je kwaliteit hetzelfde blijft. Ik wil best iets langer wachten. Dat vergeet ik, die ontbrekende tonijn niet. 6/11/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De mini-rijsttafel viel een beetje tegen . Volgende keer weer wat anders! 6/9/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het was lekker alleen ik had bij de opmerking gezet: svp geen zoete ei maar daar is niet naar gekeken, want het zat er gewoon in. 6/9/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De portie vlees en groente is erg klein voor een zgn. Grote 6/8/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! had wel iets meer mogen zijn 6/8/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tokoh is altijd goed! 6/6/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/6/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/5/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik vond het lekker. Jammer dat het koud werd geleverd. Ik moest het zelf opwarmen 6/5/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastic food and quick delivery. Will be ordering again. 6/4/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Vind het eten te koud. En spicy is niet echt spicy. 6/4/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
6/1/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Echt lekker was het niet... de rammes.. ze zitten vlakbij en het was bijna koud.. 6/1/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het eten was helaas koud 6/1/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het was weer héérlijk maar wel jammer dat het bestelde eitje ontbrak. 5/30/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten. Small portie was wel heel erg klein! Minpuntje. 5/29/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd super goed. Lekker gekruid, mooie combinaties! Met liefde gekookt 5/29/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten was wel bijna afgekoeld, dus moest opwarmen in magnetron 5/28/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/27/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bakjes zijn kleiner! Zonde hoor! verder heel lekker. 5/26/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg makkelijk te bestellen en erg lekker eten! 5/25/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/25/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Aardige bezorgster, en jullie maaltijd was erg lekker. We komen terug. Fijne avond. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten kwam koud aan, niet eens lauw.... Maar na het opwarmen was het alsnog heerlijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/23/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/23/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/23/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/23/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Very poor service and untrustworthy website. I was allowed to order Crispy Fried Banana, but on the end it was not available. I just received a call to change for something else, and I'm completely unhappy with that. I wouldn't have ordered on your website in the first place if I knew you didn't have the food I ordered. 5/22/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk!! 5/22/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/22/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pokebowl met tonijn en garnalen besteld maar garnalen ontbraken. 5/20/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/20/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Indonesische rijsttafel voor 2 personen besteld en nog een aantal exrtra gerechten erbij. Alles even lekker! Makkelijk bestellen via de website en snel geleverd. Aanrader! 5/20/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was super lekker en een super snelle service ga zeker vaker bestellen 5/18/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was behoorlijk afgekoeld bij bezorging helaas, opnieuw op moeten warmen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/17/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Alles was heel smakelijk. Prima bezorging, prima website. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/17/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/17/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De Indonesische rijstafel en rendang kroketjes zijn echt super lekker! 5/16/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke maaltijden. Wel de large gekozen en deze was prima van formaat. 5/16/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dit keer erg snel bezorgd. Helaas waren ze de Atjar vergeten.. 5/16/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was afgekoeld. 5/16/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was lekker en snel 5/13/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/12/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/11/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en goede kwaliteit. Moest iets te lang wachten op delivery (moederdag), maar de service was uitstekend. Dank u wel! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd en heerlijk gegeten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk en super snel geleverd 5/9/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/7/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/7/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pokebowl was heerlijk, de kroepoek echter niet en leek gebakken te zijn in oude olie. Niet fijn 5/6/2020
TOKOH IJburglaan 725 31 20 214 21 32
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Derde keer dat ik hier besteld heb en het is echt geweldig eten en het wordt lekker snel bezorgd. 5/6/2020
Ijburg Eats 4 stars after 144 reviews
Ijburg Eats